fbpx

Welcome home ▪️ igloo summer joi / săptămâna #13

 

Vara aceasta are 13 zile de joi.

Și ca să nu fie cu ghinion, v-am pregătit 13 oferte de neratat.

În fiecare #joi, cu #joy

 

Summer joi. Săptămâna #13

29.08 – 04.09

 

Welcome home

 

Case din România 2024. În oraș sau în afară, dense sau desfășurate, de suprafață mică sau, din contră, generoase, cele 14 case din albumul igloobest prezintă modele ideale contemporane de locuire, diverse și surprinzătoare. Reprezintă totodată o oglindă socială și profesională – o expresie efervescentă a multiplelor variații pe care locuirea le îmbrățișează azi, o dovadă constantă a efortului arhitectului-autor de a crea spații relevante cu detalii minuțios rezolvate.

Locuințe colective 2024. Diverse ca dimensiuni, abordări, expresii, intenții și rezolvări, proiectele de locuințe colective din selecția 2024 a albumului igloobest, includ ansambluri rezidențiale, inserții urbane de mici dimensiuani, refațadări și reorganizări interioare, refuncționalizări sau chiar extinderi și amplificări ale unor clădiri existente. O selecție de 16 proiecte contemporane bune, cu autori (bine) cunoscuți.

 

Interioare XL din România 2023. Albumul continuă povestea uneia dintre cele maiîndrăgite serii igloobest, Interioare din România – un volum dedicat interioarelor ample, care bucurându-se de generozitatea unui spațiu de minimum 100 mp, etalează spații de locuit unde viziunea arhitecților și a designerilor se poate desfășura în voie. Instalate în apartamente, penthouse-uri sau în imobile interbelice, cele 14 amenajări de interior selectate conving prin calitatea soluțiilor găsite și surprind printr-o diversitate stilistică care se inspiră dintr-o multitudine de curente și tendințe, neocolind minimalismul nordic, stilul industrial, tușele futuriste sau elementele timeless.

 

Grafica campaniei: Doriana Mărășoiu

 
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0